Zelfmoordpillen en depressie

Zelfmoordpillen en depressie

Wist je dat er in de VS elke 15 minuten een persoon zelfmoord pleegt en dat er elke dag meer dan 100 mensen om het leven komen? Ook al zijn dit schattingen, de cijfers zijn eng.

Voor elk van de bovengenoemde sterfgevallen doen naar schatting 8-10 mensen een zelfmoordpoging. Dit betekent dat minimaal 800 mensen elke dag proberen een einde te maken aan hun leven. Uit recent onderzoek blijkt dat zelfmoord de belangrijkste doodsoorzaak is in de Verenigde Staten. In 2010 werden meer dan 37.000 zelfmoorddoden gemeld.

Volgens een NSDUH-rapport, komt zelfmoord voor op elke leeftijd, maar de jeugd, in het bijzonder die tussen de 18 en 25 jaar, hebben meer kans op suïcidale gedachten.

Als u het nieuws de laatste tijd hebt gevolgd, merkt u dat de media zich voornamelijk richt op verhalen over kinderen die zichzelf vanwege pesterijen op school het leven ontnemen, wat in sommige staten heeft geleid tot nieuwe anti-pestwetten. Maar pesten is slechts één van de factoren die ervoor zorgt dat jonge mensen zelfmoordgedachten ontwikkelen.

Een andere groep die in hoge mate wordt getroffen door zelfmoord is militair personeel. Uit de verslagen blijkt dat er alarmerende aantallen zelfmoorddoden onder soldaten zijn vastgesteld. Na het begin van de oorlog tussen Irak en Afghanistan hebben bijvoorbeeld meer dan duizend soldaten zelfmoord gepleegd. Alleen al in juli 2011 ontnamen 32 soldaten hun leven – het hoogste aantal zelfmoorddoden in een maand. De oorzaak van zelfmoord onder soldaten is vooral het emotionele trauma dat ze tijdens de oorlog ervaren, terwijl ze bij de jeugd alleen maar met wanhoop en depressie te maken hebben.

ALLE PRODUCTEN VOOR EUTHANASIE EN PRIJZEN

Kunnen antidepressiva zelfmoordneigingen verhogen?

Sommige studies beweerden dat antidepressiva niet zo effectief zijn als mensen denken. Ze zijn niet effectiever dan een placebo. Er is weinig bewijs voor SSRI’s zoals Zoloft. Prozac en Paxil hebben enig nut voor mensen met een depressie. De studies hebben beweerd dat de omvang van het voordeel van antidepressiva in vergelijking met placebo misschien niet bestaat bij patiënten met een lichte depressie. SSRI’s bleken slechts één derde efficiënter te zijn dan een suikerpil, maar zij bevorderen slechtere bijwerkingen zoals zelfmoordgedachten en depressie. Er is genoeg bewijs dat antidepressiva schadelijk gedrag en gedachten over geweld onder mensen verergeren. Zij die antidepressiva nemen zouden zich er altijd van bewust moeten zijn dat zij zelfmoordgedachten als bijwerking kunnen ervaren.

Feiten over zelfmoord, depressie en zelfmoordpillen

  • Wanneer een zelfmoordpoging mislukt, zal u spijt krijgen dat het geprobeerd heeft wat tot een depressie kan leiden. De meeste mensen die probeerden een einde te maken aan hun leven en het overleefden, hebben uiteindelijk spijt gekregen van de beslissing om te willen sterven.
  • De meeste mensen met zelfmoordgedachten zijn bang voor de dood, en ze willen niet sterven.
  • De meeste mensen plegen geen zelfmoord omdat ze pijn hebben, maar omdat ze elke zin om te blijven leven hebben opgegeven en de aarde een betere plek zou zijn als ze er niet meer zijn.
  • De meeste mensen zijn zeer depressief en denken dat als ze proberen te sterven, er iemand om hen heen zal zijn om hen te redden en uiteindelijk iets zullen bereiken. Een andere reden waarom mensen zelfmoord willen plegen, is wanneer hun ernstige depressie gepaard gaat met een gevoel van wanhoop en lijden, en het gevoel van bestaan nutteloos wordt voor hen.

Zelfmoord en depressie is een wereldwijd probleem en kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, geslacht of ras

Kortom, de meeste mensen moeten weten dat het gevoel van zelfmoordneigingen niet fantastisch is en dat alleen degenen die het gevoeld hebben, volledig kunnen begrijpen hoe het aanvoelt. Het is dus niet iets dat iemand kiest om te ervaren, en het is dus niet verstandig om mensen met deze gedachten zich slecht te laten voelen. In feite zou men er voor hen moeten zijn om ondersteuning te bieden. De meerderheid pleegt uiteindelijk zelfmoord als ze het einde van hun emotionele leven bereiken en er niemand in de buurt is om naar hen te luisteren.

Voor degenen die nog steeds zelfmoord willen plegen, zijn er betere manieren om dat te doen. Spring niet zomaar voor een bewegende trein om een pijnlijke dood te sterven. Als u wilt sterven, doe het dan in ieder geval op een stijlvolle manier. Een van die manieren om een pijnloze dood te bereiken is door het gebruik van Nembutal.

Nembutal kan leiden tot de dood van de gebruiker

Het is algemeen bekend dat wanneer u een overdosis Nembutal neemt, u het risico loopt om te sterven. Dit heeft ervoor gezorgd dat deze geneesmiddelen wereldwijd worden gebruikt voor zelfmoord. Degenen die het gevoel hebben dat ze levensmoe zijn, en dat ze op vreedzame wijze willen sterven, gebruiken deze geneesmiddelen om hun doel te bereiken. Nembutal wordt in ziekenhuizen gebruikt om een einde te maken aan het leven van de ouderen die ermee ingestemd hebben om hun leven te beëindigen.

De bijwerking hangt af van de gezondheidstoestand van de persoon die Nembutal neemt. Zo is de hoeveelheid Nembutal die in de wet van Oregon voorschrijft 9 gram, terwijl anderen 12 gram voorschrijven. Er zijn mensen geweest die 10 gram niet hebben overleefd en mensen die meer dan 10 gram hebben overleefd. U zou dit kunnen gebruiken om uw leven te beëindigen als u dat wilt.

Waar kunt u Nembutal kopen?

veilig online kopen

Als u op Google intypt “waar kunt u Nembutal kopen”, krijgt u veel websites die Nembutal aanbieden aan waanzinnige prijzen, maar de vraag die u zich moet stellen is: kan ik het vertrouwen? Mogelijk is een aantal van deze websites niet legitiem, dus het is aan u om te beslissen op welke site u Nembutal koopt. Een beetje onderzoek doen op sites die Nembutal aanbieden, is de enige juiste manier. U kunt daarvoor gebruik maken van het internet.

Onze winkel is een van de vooraanstaande Nembutal verkopers wereldwijd. Wij verzenden discreet en veilig naar verschillende delen van de wereld tegen een betaalbare prijs. Neem vandaag nog contact met ons op en plaats uw bestelling.