OVER ONS

We zijn een gecertificeerde leverancier en een van de weinige betrouwbare namen in de branche met een wereldwijd gevarieerd klantenbestand.

Pijnloos Pad

U bent niet toevallig op deze site terechtgekomen. Pijnloos Pad levert al vele jaren aan lijdende personen, huisdiereigenaren, onderzoekslaboratoria, dierenartsen en instellingen die de doodstraf uitvoeren, over de hele wereld.

Wij zijn de aangewezen plaats voor eerstelijns informatie over Vrijwillige Euthanasie, stervensbegeleiding en het barbituraat Nembutal. Het is onze overtuiging dat vrijwillige euthanasie, zelfmoord met hulp van een arts en zelfdoding allemaal geschikte manieren zijn om een einde te maken aan iemands leven, afhankelijk van de medische en ethische omstandigheden van de persoon in kwestie.

Wie zijn onze klanten

  • Nationale Strafinstellingen.
  • Medische Laboratoria
  • Lokale Onderzoekscentra
  • Veterinaire technici
  • Zieke of depressieve personen
  • Huisdiereigenaren

We hebben een beveiligd netwerk van vertegenwoordigers om ervoor te zorgen dat u uw product op tijd in huis hebt.

We hebben in de loop der jaren een enorme reputatie opgebouwd in het leveren van Nembutal (Natrium Pentobarbital), het barbituraat bij uitstek voor snelle en pijnloze euthanasie van dieren en mensen. Wij verzenden discreet en wereldwijd en beantwoorden alle vragen van klanten en geven ook informatie over de dosering.

Onze producten worden ingenomen in verschillende doseringen volgens leeftijd, gewicht en andere parameters die onze experts kunnen vragen of zoals aangegeven in het aanvraagformulier.

Stuur ons volledige informatie bij het invullen van het formulier, om ons in kennis te stellen van de beste, snelste en pijnloze dosering met het oog op uw specifieke wensen. Dit geldt zowel voor gebruik voor mensen als dieren.