Beste geneesmiddelen voor euthanasie bij mensen

Beste geneesmiddelen voor euthanasie bij mensen

Een euthanasie betekent iemands leven beëindigen als barmhartige daad met de bedoeling om het ondraaglijke en aanhoudende lijden te verlichten. Dit kan gebeuren na een ongeval waarbij de patiënt veel pijn heeft. Euthanasie kan ook worden omschreven als begeleide zelfmoord, genademoord, geassisteerd sterven en geassisteerde zelfdoding.

De definitie van de term “begeleide zelfmoord” is zo vaak aangepast om een andere invulling te geven aan het begrip. De definitie die door de meerderheid wordt geaccepteerd is “het opzettelijk bespoedigen van de dood van een terminaal zieke patiënt met de hulp van een familielid, arts of iemand anders”.

Sommige mensen geloven nog steeds dat er nog meer begrippen als “om hun hardnekkig lijden te verlichten” aan de betekenis moeten worden toegevoegd, maar anderen dringen erop aan dat terminaal zieke patiënten dit al dekken.

Anderen zien dit proces als een manier om iemands leven pijnloos te beëindigen, terwijl anderen het niet eens zijn met de definitie, omdat er een verwijzing naar hardnekkig lijden aan moet worden toegevoegd om het uit te voeren.

In de meeste landen is het illegaal om euthanasie bij iemand uit te voeren. Dit ongeacht de toestand van de patiënt. Het Verenigd Koninkrijk is hier een voorbeeld van. Het is illegaal om iemand te helpen om zelfmoord te plegen, en u kunt een zware boete of 24 jaar gevangenisstraf krijgen als u wordt betrapt. De wetten in de VS verschillen daarentegen van staat tot staat.

ALLE PRODUCTEN VOOR EUTHANASIE EN PRIJZEN

Soorten menselijke euthanasie

  • Vrijwillige euthanasie – Euthanasie uitgevoerd met toestemming van de patiënt. Dit is legaal in landen als Nederland, de staten Oregon en Washington USA, Luxemburg en België.
  • Onvrijwillige euthanasie – Zonder toestemming van de patiënt. Deze beslissing wordt genomen door een andere persoon, omdat de patiënt er zelf niet toe in staat is. Een naast familielid kan dit doen.

Procedurele vormen van euthanasie

  • Passief – Wanneer levensondersteunende apparatuur wordt uitgeschakeld. Deze definitie is niet helemaal correct. Als een gezondheidsdeskundige krachtige pijnstillers zoals opioïde analgesie toedient die de patiënt mogelijk nog meer schade kunnen toebrengen, beweren sommigen dat de dokter passieve euthanasie doet, terwijl dat voor anderen niet het geval is. In bijna alle gevallen wordt de actie van de arts als passief gezien. In zo’n geval beweren velen dat deze term verkeerd is omdat de arts niet van plan was om een einde te maken aan het leven van de patiënt.
  • Actieve euthanasie – Wanneer schadelijke stoffen zoals Nembutal in het lichaam van de patiënt toegediend worden. Het zijn met andere woorden handelingen om het leven van een patiënt te beëindigen. De patiënt of de arts kan deze acties uitvoeren. Deze vorm van euthanasie is een meer omstreden vorm van euthanasie dan passieve euthanasie. De meerderheid is verscheurd tussen religieuze overtuigingen, medelevende argumenten over de kwestie, ethische overtuigingen en het morele standpunt over de kwestie. Het is al jaren een zeer actueel en controversieel onderwerp.

Is euthanasie pijnloos voor mensen?

Dit hangt af van de methode die wordt gebruikt. Methoden zoals toediening van Nembutal is niet pijnlijk voor de patiënt. Echter, als de levensondersteunende machines worden uitgeschakeld zonder medicijnen, kan de patiënt pijnlijke momenten ervaren voordat hij of zij sterft. Maar het moet gezegd worden dat geen enkele dood 100% pijnloos is. Een patiënt ondervindt wat pijn, zelfs al is het slechts 5 minuten.

Euthanasie door Nembutal

Nembutal is de merknaam van de pentobarbital die gebruikt wordt om de activiteit van uw zenuwstelsel en de hersenen te vertragen.

Toepassingen van Nembutal

  • Wanneer u Nembutal in verhoogde dosis gebruikt, leidt dit tot een vredige dood waardoor het nuttig is voor mensen die zelfmoord willen plegen. In landen waar het legaal is, wordt Nembutal gebruikt als een krachtige ontspanner voor het uitvoeren van zelfmoord bij terminale patiënten.
  • Nembutal is ook een korte-termijn geneesmiddel voor slapeloosheid en een spoedbehandeling voor beroertes.
  • Artsen gebruiken Nembutal ook om u tijdens een chirurgische ingreep in slaap te brengen.
veilig online kopen

Barbituraten voor euthanasie

Barbituraten zijn een synthetische groep geneesmiddelen die vaak als slaapmiddelen worden omschreven. Wanneer u een barbituraatpil neemt, ervaart u verminderde angst en slaapeffecten. Barbituraten verminderen ook de intensiteit van complicaties bij ontwenningsverschijnselen. Een overdosis van deze geneesmiddelen kan worden gebruikt voor euthanasie. Veel landen hebben een verbod op het gebruik en de verkoop van de meeste barbituraten ingevoerd, wat het voor u moeilijk maakt om deze geneesmiddelen gemakkelijk op de markt te vinden.

Vormen van barbituraten

Meestal vindt u barbituraten in de vorm van een pil of capsule. Druggebruikers verpletteren de pil tot een poeder, waaraan ze vloeistof toevoegen om een oplossing te vormen, die ze intraveneus injecteren. Mondelinge inname heeft een grotere voorkeur boven injecties omdat de resultaten van het nemen van een barbituraatpil relatief snel optreden, en het gebruik van injecties kan leiden tot een abces of een infectie als het medicijn niet in de ader wordt ingespoten of als de injectie onder de huid wordt gedaan. Indien u de barbituraatoplossing in de slagader injecteert, kan het getroffen deel in sommige gevallen geamputeerd moeten worden om een onmiddellijke dood te voorkomen.

Waar legaal barbituraten kopen

Multinationals in de geïndustrialiseerde landen maakten barbituraten op legale wijze, hoewel de productie ervan drastisch werd verminderd door het vervangen van deze geneesmiddelen door andere kalmerende middelen en geneesmiddelen tegen angst met minder ernstige bijwerkingen. De Verenigde Staten produceert 300 ton barbituraten, maar men moet er wel een voorschrift hebben om een aankoop te doen.

De oplossing voor euthanasie in onze winkel

Wij zijn een betrouwbare winkel die u helpt indien u euthanasie wenst bij uw geliefde. Wij hebben alles in huis om u te helpen in het proces. Onze blog is ook rijk aan kennis over dit onderwerp. Bezoek vandaag nog onze site en kom meer te weten.